Incidenten

Fotoserie: Winschoten beleeft geslaagde 2e nacht van het Zomerfestival Winschoten

- advertentie -

Winschoten Afgelopen zaterdagavond vond de tweede avond van het Zomerfestival Winschoten plaats, en het werd een onvergetelijke avond vol muziek en feest. De festiviteiten begonnen met een spannende wedstrijd in het kader van het Europees Kampioenschap, waarin Nederland het opnam tegen Turkije. De overwinning van Nederland zorgde voor een uitbundige en feestelijke stemming op het Marktplein.

- advertentie -

Na de voetbalwedstrijd opende de band Alloway de muzikale avond. De sfeer werd nog verder opgezweept door optredens van Wesley Bronkhorst, een U2 lookalike van Bono, de energieke Party Animals, en DJ Tom-s, die ervoor zorgde dat het publiek tot in de late uurtjes bleef dansen en genieten.

De organisatie van het Zomerfestival kijkt tevreden terug op een zeer geslaagde tweedaagse. Het festival vond voor het eerst weer plaats sinds de coronapandemie en wordt nu georganiseerd door een nieuw team. Deze nieuwe organisatoren zijn vastbesloten om het Zomerfestival toegankelijk en aantrekkelijk te houden voor een breed publiek, van jong tot oud.

“Wij nemen de evaluatiepunten mee en zullen vroegtijdig beginnen met de voorbereidingen voor volgend jaar, in samenwerking met de ondernemers in het centrum,” aldus de organisatie. “We zijn blij met hoe het dit jaar is verlopen en kijken uit naar een nog grootser en gezelliger festival volgend jaar.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button