Incidenten

Vrachtwagen vast in de berm op N33: Verkeer omgeleid

- advertentie -

Zuidbroek –  Op de N33 ter hoogte van knooppunt Zuidbroek is vanmiddag een vrachtwagen vast komen te zitten in de berm. Dit incident heeft geleid tot een hoeveelheid grond op de weg, waardoor de lus van de N33 naar de A7 richting Winschoten tijdelijk is afgesloten.

- advertentie -

Bergingsbedrijf Keizer is ter plaatse om de vrachtwagen uit de berm te trekken en de berm te herstellen. Volgens Rijkswaterstaat duren de werkzaamheden naar verwachting tot 18:00 uur vanavond. Verkeer dat normaal gesproken van de N33 naar de A7 richting Winschoten rijdt, wordt omgeleid via Noordbroek of Zuidbroek.

Automobilisten worden geadviseerd de omleidingsroutes te volgen en rekening te houden met extra reistijd.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button