Kort nieuws

Zomer Braderie in de tuin van Nieuw Vredenhoven

- advertentie -

Scheemda – Op vrijdag 19 juli vindt de jaarlijkse Zomer Braderie plaats in de tuin van Nieuw Vredenhoven aan de Oude Rijksweg 82 in Scheemda. Het evenement duurt van 13.00 uur tot 16.30 uur en belooft een gezellige middag te worden.

- advertentie -

De braderie zal verschillende standhouders huisvesten die onder andere zelfgemaakte producten, gebak en make-up aanbieden. Voor de liefhebbers van spel en prijzen is er een Rad van Fortuin met leuke prijzen. Voor de innerlijke mens zijn er broodjes hamburger en braadworst, ijs en meer verkrijgbaar.

Muziekliefhebbers kunnen genieten van live muziek tijdens het evenement. Het belooft een leuke dag te worden voor jong en oud. Bezoekers kunnen parkeren aan de Kerklaan.

Kom allen langs en geniet van een gezellige en gevarieerde braderie!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button