Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Weer ouderwets bankieren mogelijk bij de nieuwe RegioBank in de Langestraat

- advertentie -

 Winschoten – Al 16 jaar zijn Robert Boer en Jeffrey Toorn partners in het bedrijfsleven. In Muntendam zijn ze begonnen, toen beide mannen nog een rechtenstudie en bedrijfskunde volgden, want beiden waren van mening dat ze er wel wat bij konden verdienen, naast hun studiefinanciering.

- advertentie -

Dit om in Muntendam klein juridisch advies te geven, maar dit werkte niet, maar er kwamen wel veel vragen om belastingadvies te geven en aangiftes te gaan verzorgen; dit is het begin geweest van hun huidige businessplan, met nu twee zaken één in Veendam en nu de andere in Winschoten.

Deze laatste is zaterdag geopend een RegioBank en een makelaardij in combinatie met hypotheekverstrekking en verzekeringen.

Tweede vestiging
In Winschoten aan de Langestraat 110, een historisch pand, dat aan de buitenzijde niet veel is veranderd, alleen met een klein uithangbord van RegioBank, waar ze nu met 4 vaste medewerkers aan de slag gaan. Binnen in het pand is alles veranderd, maar wel is het authentieke behouden gebleven, zoals de balken aan het plafond. Met mooie  grote foto’s van het oude Winschoten, doet deze bank heel vertrouwd aan.

“Twee jaar geleden zijn wij verhuisd naar Veendam, want de RegioBank kwam daar te koop en met de start in Veendam welke heel goed heeft uitgepakt, kregen wij te horen dat de portefeuille van de RegioBank van de regio Winschoten te koop kwam te staan. Wij hebben toen samen besloten dat wij heel graag wilden om hier een kopie van wat wij in Veendam hebben gerealiseerd hier ook te gaan uitwerken. Een toegankelijk bedrijf, korte lijnen, menselijk, kortom een full service kantoor”, aldus Robert Boer.

(lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Dienstverlening
Ze kunnen niet zeggen welke tak het belangrijkste is, de RegioBank of de makelaardij met z’n financiële diensten. “Het komt eigenlijk samen, de bank waarop je gemakkelijk meelift met de landelijke campagnes. Deze bank wordt enorm versterkt door het terugtrekken van alle grote banken. Zelfs de Rabo bank vertrekt dit jaar helemaal uit Winschoten. Bij ons kantoor kun je zonder afspraak binnenstappen en dat is voor ons wel de kernwaarde van dit kantoor”, zegt Robert.

De kracht van de RegioBank is toch wel de toegankelijkheid, de duidelijkheid en de service. “Je kunt bij ons ouderwets bankieren, alles aan de balie regelen, van geld opnemen, geld storten, of je kunt er voor kiezen om het ‘nieuwerwets’ te doen en alles online regelen. Gratis geld storten is wel een belangrijk speerpunt geworden.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button