Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidentenKort nieuws

Auto raakt van de weg bij oprit A7

- advertentie -

Scheemda – Rond kwart voor 6 is een automobilist met zijn voertuig van de weg geraakt. Dit gebeurde op de oprit van de A7 bij Scheemda. De politie en Rijkswaterstaat zijn hiervoor ter plaatse gekomen.

- advertentie -

De auto is in de flauwe bocht die naar de A7 leidt van de weg geraakt. Dit is vermoedelijk gekomen in gladwegdek in samenwerking met onverwachte windstoten. De voertuig is inmiddels afgesleept. Het overig verkeer heeft door deze toedracht weinig hinder gehad.

Wel adviseren de overheid organisaties om zo min mogelijk de weg op te gaan vanavond. Dit in verband met de storm die op komst is.

Foto: JB/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button