AlgemeenRegionaal nieuws

Affakkelen NAM Siddeburen zorgt voor onrust in Oldambt

- advertentie -

Siddeburen – De afgelopen dagen, en voornamelijk de nachten was er in de omgeving van Siddeburen waaronder in Oldambt een oranje gloed waar te nemen. Dit kwam aangezien de NAM bij de gaslocatie aan de Oudeweg tussen Wagenborgen en Siddeburen bezig is met onderhoudswerkzaamheden.

- advertentie -

Het affakkelen wat een deel uit maakt van deze onderhoudswerkzaamheden zorgt voor een zodanige gloed dat mensen dachten dat er een grote brand was. Ook kreeg de 112-meldkamer enkele onrustige telefoontjes.

Inmiddels heeft de NAM besloten om tussen 23:00 – 08:00 niet meer te fakkelen. Dit komt door de vele klachten die inwoners hebben gedaan naar slapeloze nachten.

Foto’s: Mark Heikens/ 112Wagenborgen.eu

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button