AlgemeenGemeente

Straatverlichting aan de Molenweg gaat uit wegens proef

- advertentie -
Winschoten – De gemeente Oldambt is druk bezig met het vervangen van oude verlichting in de openbare ruimte Veel openbare verlichting is de afgelopen jaren al vervangen.

Op een aantal locaties in de gemeente is dat nog niet het geval. De gemeente wil haar inwoners graag betrekken bij de keuze hoeveel verlichting er aan de Molenweg moet komen en op welke tijden straatverlichting gewenst is.

- advertentie -

De Molenweg loopt vanaf de rotonde Nassaustraat/Grintweg tot aan de Kloosterbrug. Het eerste deel vanaf de rotonde Nassaustraat/Grintweg tot aan de rotonde met de Bovenburen heeft naast de hoofdrijbaan een vrijliggend fietspad. Dit fietspad wordt van de weg gescheiden door een groene, brede berm met bomen. Het tweede deel van de Molenweg vanaf de rotonde Bovenburen tot aan de Kloosterbrug wordt alleen gebruikt  door gemotoriseerd verkeer.

Samen met de wijkplatforms Parkwijk/Kloostervallei en Zeeheldenbuurt/Bloemenbuurt wordt gekeken welke verlichting aan de Molenweg het best past bij de functie van de weg. Afgesproken is dat als proef de verlichting aan de Molenweg twee weken wordt uitgeschakeld (van 26 februari tot 11 maart). Dit om te ervaren of de straatverlichting wel echt noodzakelijk is. De verlichting bij de rotondes blijft deels branden.

Uw reactie van belang
Wij zijn benieuwd naar uw reactie. Deze kunt u doorgeven aan Kimberley Bond van de Stichting Welzijn Oldambt: KBond@welzijnoldambt.nl of telefonisch (0597) 42 18 33.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button