AlgemeenRegionaal nieuws

Brug ‘Rijksweg N33’ over Winschoterdiep zondag afgesloten

- advertentie -

Zuidbroek –  De brug over het Winschoterdiep in de N33 ter hoogte van Zuidbroek is aankomende zondag wederom afgesloten voor al het verkeer. Dit komt aangezien de brug de laatste tijd word getroffen door meerdere storingen.

- advertentie -

Software
Rijkswaterstaat wil van de problemen af. Er wordt hekeken naar de software en de bediening van de brug. Ook worden er aanpassingen gedaan voor de bediening op afstand.

Vertraging
Wegens deze onderhoud wordt de brug vanaf vrijdagavond 19:00 uur tot en met maandagmorgen 06:00 uur opengezet. Rijkswaterstaat waarschuwt weggebruikers rekening te houden me een langere reistijd van 20 minuten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button