AlgemeenGemeente

Gemeente Oldambt gaat taxistandplaatsen creëren

- advertentie -

Winschoten – De gemeente Oldambt komt heeft na enkele gesprekken besloten om taxistandplaatsen te creëren in de gemeente Oldambt.

- advertentie -

Appie Kuiper, directeur van Taxi Centrale Oldambt is blij. ‘Ik ben blij dat de gemeente Oldambt besef heeft gekregen dat er taxistandplaatsen moeten komen in de gemeente Oldambt’ verteld hij aan OldambtNu.nl.

Kuiper is blij met de medewerking van de gemeente. ‘We hebben meer gekregen dan ik had verwacht. Winschoten heeft de zaken op gebied van taxivervoer goed voor elkaar.’

Marktplein
De taxibedrijven willen ook graag standplaatsen op het Marktplein. Deze gaan hier niet komen zegt de gemeente. Wel kunnen de taxibedrijven uit Oldambt een ontheffing aanvragen, waardoor ze gebruik mogen maken van het Marktplein.

Standplaatsen
Zoals het nu lijkt komen er twee taxistandplaatsen bij het NS-station in Winschoten. Hiermee word direct een einde gemaakt aan langparkeerders. Ook kijkt de gemeente Oldambt naar standplaatsen bij Cultuurhuis de Klinker.

Taxibedrijven
De gemeente Oldambt is rijk aan drie taxibedrijven: De Grooth te Winschoten, Taxi Centrale Oldambt te Winschoten en Hafiz te Beerta.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button