Cultuur

Omroep Viviana ontvangt burgemeester Sikkema in haar programma ‘Koffieleut’

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 26 oktober a.s. presenteert Marianne van der Borgh weer het programma Koffieleut, dit is een gezellig programma waarin ze bekende en minder bekende gasten uitnodigt. De bedoeling is dat de luisteraars nader kennis maken met de gasten onder het genot van een kopje koffie en muziek afgestemd op de keuze van de gasten.

- advertentie -

Op zaterdag 26 oktober zal het programma Koffieleut volledig in het teken staan van de onlangs nieuw aangestelde burgemeester van de gemeente Oldambt Cora-Yfke Sikkema. Gaandeweg de uitzending probeert Marianne van der Borgh er achter te komen wie ze is, hoe ze is en van welke muziek ze houd. Dit natuurlijk in een sfeervolle en ontspannen sfeer.

Het programma Koffieleut wordt live uitgezonden in “De binnenhof” het restaurant gedeelte in verpleeghuis Old Wolde in Winschoten. Mocht u het nou leuk vinden om eens een uitzending van Omroep Viviana bij te wonen dan kan dat dus op deze dag. De uitzending begint om 10.00 uur.

Mocht u interesse hebben om vrijwilliger te worden bij Omroep Viviana kunt u ook gerust even komen kijken op deze ochtend in Old Wolde. Medewerkers van Viviana zullen u graag verder helpen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button