AlgemeenGemeenteIncidenten

Feestavond voor brandweervrijwilligers cluster Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdagavond organiseerde brandweercluster Oldambt een feestavond op de kazerne in Winschoten. Ieder jaar wordt een feestavond georganiseerd om betrokken brandweervrijwilligers in het zonnetje te zetten.

- advertentie -

Vrijwilligers
De kazernes in Bad Nieuweschans, Finsterwolde, Scheemda en Winschoten vallen onder het brandweercluster in Oldambt. Brandweervrijwilligers zorgen ervoor dat er 24 uur per dag vanaf deze kazernes uitgerukt kan worden. Het is daarom niet zomaar een vrijwillige taak, het kost veel tijd en er is toewijding voor nodig om vrijwilliger te zijn.

(lees verder onder de foto’s) Foto’s: JB/ OldambtNu.nl

Jubilarissen
Tijdens de feestavond was er in het bijzonder aandacht voor de jubilarissen en voor vertrekkende brandweervrijwilligers. Rika Pot was als waarnemend burgemeester van Oldambt aanwezig om namens de gemeente waardering uit te spreken naar de vrijwilligers.

12,5 Jaar in dienst: Achim Roth (Bad Nieuweschans) 

25 Jaar in dienst: Harold Klein (Scheemda) ↓

25 Jaar in dienst: Ruud Mooij (Finsterwolde) ↓

25 Jaar in dienst: Jan Klooster (Finsterwolde) ↓

-Afscheid- 16-jarig dienstverband: Willeke Penthum (Scheemda) ↓

-Afscheid- 12-jarig dienstverband: Pieter van der Burg (Finsterwolde) ↓

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button