AlgemeenSport

Terugblik op de RUN van 2018

Winschoten – Wat was 8 september een spektakel in Winschoten. Geweldig veel lopers (ruim 2800 deelnemers) renden door de straten van de rozenstad. Duizenden bezoekers die langs de kant de lopers aanmoedigden en bovenal, wat een prestaties van alle lopers. De één ging voor het meedoen, de ander voor een PR en de volgende voor de winst. Niet iedereen kan winnen, maar het feit dat je loopt en gezond bezig bent, is al winst voor elke deelnemer.

- advertentie - 

Voor alle uitslagen en gelopen tijden klikt u op deze link:
https://www.runwinschoten.nl/uitslagen-run-winschoten

De RUN organisatie heeft eveneens een prachtige prestatie geleverd. De honderden vrijwilligers hebben gezamenlijk weer een goed evenement neergezet. Daar waar het goed ging, dat houden we vast, daar waar een verbetering kan, nemen we mee naar 2019. En ondertussen denken we uiteraard ook al na over 2020, wanneer naast de ‘traditionele’ RUN ook het WK mag worden georganiseerd,.

Heeft u suggesties, ideeën, de organisatie staat hier altijd voor open! Mail dan graag naar info@runwinschoten.nl

De organisatie hoopt velen volgend jaar weer terug te zien, de tweede zaterdag van september, 14-09-2019 dus!

Tags
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button