AlgemeenSport

Kickboks-MMA Gala komt naar Eextahal Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Rumble Events van kickboks-mma promotor André Stötefalk uit Winschoten komt aanstaande zaterdag 27 oktober naar de Eextahal in Scheemda. Daar vindt dan het grootste kickboks-mma gala van Noord Nederland plaats.

- advertentie -

De Eextahal wordt omgebouwd tot een grote vechtsportarena waar s’middags vanaf 15:00 uur meer dan 40 jeugdkickbokspartijen gaan plaatsvinden in het grote XXL jeugdkickboksvoorprogramma van het exclusieve IT’S RUMBLE TIME kickboks-mma avondprogramma.

Wendell Roche
Wendell Roche (1970) afkomstig uit Curaçao en drievoudig Nederlands kampioen boksen is geen onbekende vechter en zeker niet in de provincie Groningen. Een spectaculaire hoofdpartij zal het zeker worden wanneer Roche in de ring stapt in de Eextahal tegen kickbokser Koos Wessels Boer. Al twee keer eerder stonden deze mannen tegenover elkaar in de ring. Wendell won toen de partij.

Aan het avondprogramma dat om 19:00 uur begint doen veel regionale vechters mee uit Winschoten en omstreken. “We gaan het gala extra kracht bij zetten met op dit moment Nederlands meest gevraagde en geboekte zanger Wesly Bronkhorst”, aldus André Stötefalk.

Entreekaarten voor het SuperFight gala incl. optreden Wesly Bronkhorst zijn online te verkrijgen voor €27,50 via http://www.rumbleevents.com/ en offline bij alle Primera filialen in Nederland.

Foto: Marcel Lameijer/ OldambtNu.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button