Algemeen

De Klinker zoekt talent; Meespelen in een grote theaterproductie? Dit is je kans!

- advertentie -

Winschoten – Wie droomt er niet van? Meespelen in een grote theaterproductie! Dit is je kans, want Kunstencentrum De Klinker heeft hulp nodig! Tijdens dit theaterseizoen gaat De Klinker in samenwerking met Theaterlab een eigen voorstelling produceren. Voor deze voorstelling zijn we op zoek naar versterking. Ben je tussen de 13 en 20 jaar oud en houd je ervan om op het podium te staan, meld je dan aan bij Kunstencentrum De Klinker.

- advertentie -

Voorstelling

Op zaterdag 22 juni staat de productie ‘Theaterlab’ in de Rabozaal van De Klinker. Deze productie wordt geproduceerd door Theaterlab en Kunstencentrum de Klinker. De productie wordt gespeeld door talenten uit Winschoten, die ondersteund worden door professionele docenten. De talenten krijgen voorafgaand aan de voorstelling een half jaar elke zaterdag begeleiding naar de voorstelling.

Repetities
De repetities voor de voorstelling zijn wekelijks op zaterdag van 14.30 tot 15.30 uur. De eerste repetitie vindt plaats tijdens de open dag van het Nationaal Theaterweekend in De Klinker op zaterdag 26 januari. Deze eerste repetitie is gratis toegankelijk. Vind je het leuk en besluit je om door te gaan, zijn de kosten € 70,-.

Aanmelden

Aanmelden voor de theaterproductie kan via email: kunstencentrum@indeklinker.nl. Ook als je de eerste repetitie tijdens het Nationaal Theaterweekend wilt bijwonen, vragen wij om je aan te melden. Laat je contactgegevens achter plus een kleine motivatie. Na opgave ontvang je een uitnodiging voor de repetities.

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button