Incidenten

Auto raakt uit de bocht bij oprit A7 Scheemda; oprit afgesloten

- advertentie -

Scheemda – Bij de oprit van de de A7 bij Scheemda richting Groningen is dinsdagavond een automobilist door een onbekende oorzaak in de sloot belandt. Mogelijk heeft de gladheid door de regen hier een rol in gespeeld.

- advertentie -

Het is niet de eerste keer dat hier een auto de bocht uit is geraakt. Het ging lang goed. Tot vorige week, toen raakte er een andere auto in de sloot. Het ambulancepersoneel heeft een inzittende gecontroleerd. Het is onbekend of hij/zij gewond is geraakt. De oprit is een enige tijd afgesloten geweest

Lees ook: Automobilist belandt in sloot naast A7

Spookasfalt
Het ‘gevaarlijke’ asfalt van de oprit naar de A7 richting Groningen bij Scheemda kreeg in 2015 speciale aandacht van Rijkswaterstaat. Op de oprit is in 2015 een opvallende reeks eenzijdige ongelukken gebeurd waarbij auto’s vaak in de sloot eindigden. Het was destijds bijna maandelijks raak. In september 2015 vonden in een week tijd zes van zulke ongelukken plaats.

Lees ook: Rijkswaterstaat onderzoekt ‘gevaarlijk’ asfalt A7 Scheemda

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button