Regionaal nieuws

N33 komend weekend dicht tussen Veendam en Gieten

- advertentie -

Veendam – Komend weekend is de N33 tussen Gieten en Veendam afgesloten vanwege groot onderhoud. Vanaf vrijdagavond 27 september 19.00 uur tot maandagochtend 30 september 06.00 uur is de weg in beide richtingen dicht.

- advertentie -

De N33 wordt elk jaar zes weekenden in delen afgesloten, zodat al het nodige onderhoud gedaan kan worden. Drie keer in het voorjaar en drie keer in het najaar. Zo zijn er geen stremmingen nodig buiten deze weekenden om. Tijdens de afsluitingen worden verschillende onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd, zoals het vervangen van geleiderail, het reinigen van verkeersborden en asfaltreparatie daar waar dat nodig is.

De N33 is een autoweg zonder vluchtstrook, waardoor het volgens Rijkswaterstaat bij onderhoud noodzakelijk is een deel van de weg in zijn geheel af te sluiten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button