Politiek

Halte 7: ‘We zoeken het in de ambitie die ons bindt’

- advertentie -

Oldambt – Halte 7, het nieuw bestuurlijk overleg in de gemeente Oldambt, gaat in de raadsvergadering van maandag 2 maart haar basisdocument, onder de naam Fundament Halte 7, presenteren. In Halte 7 hebben de partijen PvdA, VVD, Partij voor het Noorden, GBO, CDA, D66 en ChristenUnie elkaar gevonden om voor Oldambt de komende jaren bestuurlijke verantwoordelijkheid te nemen en de gemeente zo door de zorgelijke financiële omstandigheden te loodsen.

- advertentie -

Fundament Halte 7
In dit document hebben de politieke partijen onder leiding van procesbegeleider Rika Pot afspraken met elkaar gemaakt over gezamenlijke bestuurlijke waarden en ambities op het gebied van financiën, sociaal domein, communicatie met de inwoners en onderling en klimaatbeleid.

Kernboodschap
De kernboodschap van het document is, dat we oog hebben voor onderlinge verschillen en elkaar vinden in wat ons bindt. Gezamenlijk staan deze partijen ervoor om Oldambt in deze financieel moeilijke tijd overeind te houden. Niet als coalitie, maar als 7 partijen met ruimte voor eigen standpunten en meningen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button