Algemeen

Ommelander Ziekenhuis: “Er veranderen een hoop dingen”

- advertentie -

Scheemda – “En weer een dag verder. Er veranderen een hoop dingen. Je afspraak is bijvoorbeeld afgezegd en je weet nog niet wanneer je wel weer aan de beurt bent. Het ziekenhuis is grotendeels dicht. Dit gaat helaas niet snel veranderen.” meldt de persvoorlichting op Facebook.

- advertentie -

“We proberen jullie daarom op allerlei manieren op de hoogte houden om onzekerheid waar dat kan weg te nemen… én om jullie te bedanken. Want lieve mensen, wat is jullie steun op zoveel verschillende manieren hartverwarmend.” aldus de voorlichting. “De reacties online, bedrijven die hun hulp aanbieden, Groningers die op allerlei manieren laten merken dat we zij aan zij staan. Dat doet ons goed en zeker onze collega’s die direct in de zorg staan.”

Wat is er vanaf vandaag anders:
– Er staan tenten voor de verschillende ingangen waar getemperatuurd gaat worden – dit is verplicht voor iedereen
– De service punten van het Ommelander Ziekenhuis – waar je bijvoorbeeld naar toe gaat voor de hartrevalidatie en polibezoeken- zijn ook allemaal geslotenpatiënten worden hierover geïnformeerd
– Bloed prikken – doe dit vanaf vandaag zoveel mogelijk in je eigen woonplaats, lukt dit niet kom dan vooralsnog naar het ziekenhuis (www.certe.nl/locatie-overzicht )
– Ziekenhuisapotheek – deze blijft open – laat je medicijnen als je klachten hebt (verkouden/koorts/keelpijn) ophalen door een mantelzorger

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button