Gemeente

Gemeente Oldambt treft maatregelen wegens Coronavirus

- advertentie -

Oldambt – In verband met de coronacrisis heeft ook de gemeente Oldambt diverse maatregelen genomen. Er is besloten in verband met het coronavirus alle vergaderingen en bijeenkomsten van de raad en raadscommissies niet door te laten gaan tot en met 6 april.

- advertentie -

Ook de inloopspreekuren en de avondopenstelling van het gemeentehuis komen te vervallen. U kunt telefonisch een afspraak maken. De gemeente accepteert momenteel alleen PIN-betalingen. Daarmee voorkomen ze onnodig hand-op-hand-contact.

Het afvalbrengstation is wel geopend. Wel vraagt de gemeente met klem aan bezoekers om de landelijke richtlijnen goed op te volgen. “Afvalinzameling is een proces wat door moet gaan en daarom is het van groot belang te voorkomen dat onze medewerkers ziek worden. Graag vragen wij u medewerking”, aldus de gemeente Oldambt.

Lees ook: Gemeente: “Afvalbrengstation alleen voor spoedgevallen”

Een aantal winkels in het centrum van Winschoten heeft vanaf vandaag de deuren gesloten. Ook is de koopavond op vrijdag voorlopig afgeschaft en zijn er aangepaste openingstijden:

Maandag 13:00 tot 17:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 12:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 10:00 tot 17:00 uur

Bekijk per winkel hoe de openingstijden zijn op hun website.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button