Algemeen

Sfeeractie: Lichtbundels boven Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De audiovisuele wereld hield zondagavond een sfeeractie. Met deze actie willen zij hun steun betuigen aan iedereen die hard werkt tijdens deze crisis.

- advertentie -

De afgelopen weken zijn er harde klappen gevallen, ook in onze evenementenindustrie door de uitbraak van het COVID-19 virus.” schrijven de initiatiefnemers op Facebook. “Ook al zijn dit economisch zeer zware tijden, de gezondheid van ons allemaal blijft voorop staan.”

“De afgelopen week zijn er een aantal solidariteitsacties gedaan om de helden van de samenleving, de mensen die keihard aan het werk zijn om ons zo veel mogelijk van dienst te zijn in deze crisis een steuntje in de rug te geven.” voegt Quintin Stoetman van R.A Sound & Lighting uit Winschoten er aan toe, zij gaven gehoor aan de landelijke oproep. 

Door middel van lampen maakten zij onder andere een Nederlandse vlag.

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button