Sport

Sportparken voor onbepaalde tijd gesloten

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Het sportpark De Lange Akkers van VV Nieuweschans is na een duidelijke oproep van de KNVB voor onbepaalde tijd gesloten.Er hangt inmiddels een bord op het hek met deze mededeling.

- advertentie -

De KNVB heeft de vereniging het volgende laten weten: “Alle sportaccommodaties en sportinrichtingen zijn gesloten voor publiek. Als groepen ondanks de sluiting alsnog gebruikmaken van de accommodatie van jouw vereniging moet de gemeente hierop handhaven. Bij overtreding van de maatregel kunnen zij een boete opleggen aan de overtreders op basis van de lokale noodverordening.”

“Het is zinvol om – in overleg met de eigenaar van jouw sportaccommodatie – een bord op te hangen bij de toegangspoort met de mededeling dat het terrein is gesloten i.v.m. het coronavirus. Houd de komende tijd deze update en knvb.nl in de gaten voor verdere adviezen en informatie m.b.t. het beheer en onderhoud van sportaccommodaties.”

Niet alleen het sportpark in Bad Nieuweschans is gesloten, in de hele gemeente zijn de sportparken dicht.


Notice: Undefined index: HTTP_USER_AGENT in /home/oldambtnu/domains/oldambtnu.nl/public_html/wp-content/themes/jannah-child/functions.php on line 69
- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button