AlgemeenPartnerbijdragen (advertentie)

Reddingsactie voor horeca-ondernemers tijdens de COVID-19

- advertentie -

Landelijk – Door de wereldwijde uitbraak van het nieuwe Coronavirus (COVID-19) hebben veel restaurants, hotels en cafés helaas hun deuren moeten sluiten om sociaal contact tussen mensen zo veel mogelijk te verminderen. Dit verlies van inkomen kan ervoor zorgen dat sommige bedrijven wellicht helemaal failliet zullen gaan. Horecategoed is een non-profit project dat is ontstaan om ondernemers in de Horeca te ondersteunen tijdens de lockdown.

- advertentie -

Horeca bedrijven kunnen gemakkelijk deelnemen aan Horecategoed door zich aan te melden en een account aan te maken op het betalingsplatform Mollie om de donaties te ontvangen. De klanten die een donatie hebben gedaan, krijgen automatisch een e-mail van Horecategoed met daarin hun voucher. De voucher kan direct gebruikt worden na heropening van hun favoriete vestiging. Wanneer een voucher wordt gekocht door een klant, wordt 100% van het bedrag op de rekening van het bedrijf gestort. Horecategoed zit hier dus niet tussen en dient alleen als bemiddelaar.

Horecategoed is een initiatief van ondernemers (waaronder webdesignhq), voor ondernemers. Eeuwige roem en een succesvol bedrijf hebben is voor weinig ondernemers vanzelfsprekend. Door de noodzakelijke ¨lockdown¨ van alle horecavestigingen door het COVID-19 virus, zullen veel ondernemers in de horeca business financiële druk ervaren. Om ervoor te zorgen dat deze ondernemers zo min mogelijk slapeloze nachten zullen meemaken, is dit project begonnen. Initiatiefnemers van Horecategoed weten maar al te goed hoe vervelend dat kan zijn.

Bij Horecategoed heb je de vrijheid om te kiezen bij welk restaurant of cafe jij graag een voucher wilt aanschaffen. Ook de waarde van de voucher is volledig aan jou – alle kleine beetjes helpen. Om ervoor te zorgen dat de deuren van onze favoriete horeca vestigingen weer open zullen gaan, kun je dus nu alvast een tegoedbon kopen voor later!

Meer weten? Neem een kijkje op onze website of neem contact op!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button