Algemeen

Alsnog feest met Jan Wolters voor 100-jarige Jakobje Ruiter-Brouwer na coronacrisis

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen week hebben we haar al een aantal keren voorbij zien komen op OldambtNu.nl; Jakobje Ruiter-Brouwer. Ze is vorige week zaterdag 100 jaar geworden maar mocht vanwege het coronavirus geen bezoek ontvangen.

- advertentie -

Dankzij een oproep om kaarten te sturen ontving zij er velen. Tevens werd er vorige week zaterdag door Christelijke muziekvereniging De Harmonie uit Winschoten meerdere feest nummers voor haar en de medebewoners gespeeld vanaf het grasveld.

Lees ook: Familie en harmonie verrassen 100-jarige bewoonster van het Vondelhuys (video)

Dit bericht heeft ook zanger Jan Wolters uit Oude Pekela bereikt. Hij vond het zo sneu dat er geen bezoek van de burgemeester en een feestje plaats kon vinden, dat hij iets wilde doen. Jan: “Zodra deze crisis voorbij is zal ik een gratis optreden verzorgen in ’t Vondelhuys voor mevrouw Jakobje Ruiter-Brouwer, de medebewoners en het zorgpersoneel. Gaan we er dan alsnog een knalfeest van maken!”

Jan Wolters speelt vaker in zorginstellingen en daarbuiten, zijn vriendin Diana is daarbij verantwoordelijk voor het geluid. Nummers die zoal gespeeld worden zijn: “Tulpen uit Amsterdam”, “Meisje ik ben een zeeman” en uiteraard het Gronings volkslied.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button