Gemeente

Wethouder Wünker: “Koop lokaal, dan helpt u onze ondernemers”

- advertentie -

Oldambt – De coronamaatregelen vergen soms vergaande aanpassingen in het bedrijfsleven. Veel bedrijven en winkels in de gemeente Oldambt kunnen geen klanten meer ontvangen en zien een terugval in omzet.

- advertentie -

Wethouder Erich Wünker: “We zien veel bezorgde ondernemers en helaas kunnen we hun zorgen niet direct wegnemen. We zijn met elkaar in een onwerkelijke situatie beland, die helaas nog wel even zal aanhouden. Ook na deze crisis, zullen we tijd nodig hebben voor economisch herstel. Maar voor nu is het zaak om met elkaar vol te houden. Ik heb veel bewondering voor hoe de ondernemers de maatregelen naleven en hun uiterste best doen om te blijven ondernemen.”

Wünker: “We kunnen niet ver vooruit kijken en we weten niet hoe de coronamaatregelen er na 28 april uit gaan zien. Wat ik wel weet is dat we het samen moeten doen. Inwoners van Oldambt roep ik op om vóóral lokaal te blijven kopen! Alle kleine beetjes helpen nu.”

Zowel vanuit de Rijksoverheid als vanuit de gemeente zijn er regelingen om ondernemers door deze moeilijke tijd te helpen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button