Algemeen

Jean-Luc Erdman met GebruikteAuto.NL genomineerd als beste website van Nederland

- advertentie -

Winschoten – De Website van het Jaar verkiezing is gestart met de ultieme publieksprijs voor beste en populairste website van Nederland die zich richt op websites op het allerhoogste niveau van kwaliteit en inhoud.

- advertentie -

Een van de beste internetondernemers van Nederland komt uit Winschoten. Althans: dat is volgens de jury van de” Website van het Jaar” het geval . Nog nooit is een autozoekmachine zo vaak genomineerd als GebruikteAuto.NL. Ook in 2010-2011-2013-2014-2015 en 2016 werd GebruikteAuto.NL genomineerd voor deze prestigieuze onderscheiding!

Ook dit jaar heeft de jury van de “Website van het Jaar” verkiezing  Jean-Luc Erdman met zijn internetzoekmachine GebruikteAuto.NL opnieuw genomineerd tot één van de beste internet-ondernemers in de automobielbranche. Zijn zoekmachine GebruikteAuto.NL ontwikkelt zich tot een autovariant op AutoScout24 en AutoTrack en is al bijna even bekend bij de autobedrijven. Waarmee opnieuw is aangetoond dat afstand geen enkele reden meer is om succesvol te zijn in Nederland.

Met GebruikteAuto.NL biedt Jean-Luc Erdman een zeer aantrekkelijk platform voor autobedrijven om hun occasions te presenteren. In de eerste plaats is de website de goedkoopste aanbieder in de markt en is er samenwerking met partijen zodat ieder autobedrijf in Nederland bedient /abonnee kan worden.

Om dit jaar aanspraak te maken op de titel doet Jean-Luc massaal een beroep op het publiek om uw stem uit te brengen op deze Winschoter ondernemer. Bovendien maak je door te stemmen kans op mooie prijzen.

Wat moet je doen?
✅ Ga naar http://bit.do/GebruikteAutoWebsite2017

✅ Geef ons een positieve beoordeling
✅ Bevestig even het e-mailtje

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button