Algemeen

Ommelander Ziekenhuis reikt mondkapjes uit aan bezoekers

- advertentie -

Scheemda – In het Ommelander Ziekenhuis Groningen in Scheemda mogen patiënten, bezoekers en begeleiders geen eigen mondkapje meer dragen. Dat doet het ziekenhuis om verwarring met corona te voorkomen.

- advertentie -

“We merken toch dat er veel verwarring en onduidelijkheid is over het dragen van een eigen mondkapje in ons ziekenhuis.” laat een woordvoerder van het ziekenhuis weten.

“We willen dat iedereen ons veilig kan bezoeken en zich op zijn gemak voelt. Daarom hebben we besloten om patiënten, bezoekers en begeleiders, die een mondkapje willen dragen in ons ziekenhuis, vanaf nu bij de hoofdingang een exemplaar van ons te geven. Eigen mondkapjes mogen niet meer gedragen worden in ons ziekenhuis.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button