Gemeente

Burgmeester Sikkema: “Dit is een verschrikkelijk ongeval”

- advertentie -

Finsterwolde – “Een verschrikkelijk ongeval. Dit is echt een nachtmerrie voor de mensen uit de directe omgeving.” Dat zegt burgemeester Cora-Yfke Sikkema van Oldambt zaterdagmiddag op Radio Noord in reactie op het dodelijke ongeval in Finsterwolde.

- advertentie -

De dodelijke slachtoffers zijn drie mannen van 29, 33 en 41 jaar uit de gemeente Oldambt. De zwaargewonde is een vrouw van 32, ook uit de gemeente Oldambt. Sikkema zegt in een interview op de radiozender van RTV Noord, dat ze in alle vroegte werd wakker gebeld. “Ongeloof, verdriet, je denkt direct aan de dierbaren van deze mensen. Het is heel erg”.

Sikkema heeft met de politie afgesproken dat ze binnenkort met de politieagenten, brandweermensen en ambulancemedewerkers die op de plek van het ongeluk aan het werk waren, gaat praten.

“Ik heb nog geen contact opgenomen met de direct betrokkenen, daarvoor heeft de politie familierechercheurs. Als ik iets kan betekenen, dan doe ik dat. Het gaat om de nabestaanden, waar zij behoefte aan hebben.” zegt Cora-Yfke.

‘Gemeenschap diep geraakt’
Burgemeester Cora-Yfke Sikkema van Oldambt spreekt via Twitter haar medeleven uit. ‘Dit raakt onze gemeenschap diep. Ik wens de familie en vrienden veel sterkte, evenals de betrokken hulpverleners.’

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button