Politiek

VVD’er Cindel Hessels verlaat de gemeenteraad van Oldambt

Oldambt – Raadslid Cindel Hessels van de VVD Oldambt heeft aangegeven te willen stoppen met het raadslidmaatschap na een weloverwogen keuze.

- advertentie - 

“Het werk van een raadslid vergt op dit moment teveel van mij in combinatie met een jong gezin, een drukke baan en een man met een eigen bedrijf. De burgers van Oldambt en de kiezers die op mij hebben gestemd, verdienen iemand die er voor de volle 100% voor kan gaan en dat kan ik nu gewoonweg niet geven. Je moet dan ook je verantwoordelijk durven nemen om iemand die dit wel kan bieden binnen de VVD de ruimte te geven om de rol over te nemen” aldus Cindel Hessels.

De fractie en het bestuur VVD Oldambt betreuren het besluit van Cindel maar hebben zeker begrip. “We danken haar voor de inzet voor de VVD, de leden, de stemmers en de inwoners van Oldambt. Namens de VVD Oldambt is Job Steynis bereid om Cindel haar plaats in te nemen in de gemeenteraad. Job heeft vele jaren ervaring in de Oldambster politiek en met name in de raadscommissies.” meldt de VVD in een persbericht.

Het afscheid van Cindel Hessels en de benoeming van Job Steynis zal naar verwachting in de raad van oktober plaats vinden.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!