Politiek

PvdA bestaat 75 jaar en trakteert in Oldambt medewerkers van Beter Thuis Wonen

- advertentie -

Winschoten – De Partij van de Arbeid bestaat 75 jaar en wie jarig is, trakteert! Alle zorgmedewerkers van Beter Thuis Wonen in Oldambt kregen afgelopen week van de jarige partij echte kanjers.

- advertentie -

“Onze helden in de zorg werken elke dag keihard voor het wel en wee van de bewoners. Juist daarom tonen we nu onze waardering, door hen op onze verjaardag te trakteren”, aldus PvdA-wethouder Gert Engelkens.

Julian Bushoff nummer 13 op de kandidatenlijst van de PvdA vult aan: “Echte waardering betekent ook: structurele beloning voor het werk dat deze zorgmedewerkers doen. Een beter salaris, geen onzekerheid over je baan. Met ons plan voor een eerlijker Nederland, voor goede en toegankelijke zorg wil ik in de Tweede Kamer deze zorgmedewerkers de waardering geven die ze toekomt.”

(lees verder onder de foto)

Foto: IngezondenVrijdag werden de koeken overhandigd aan de medewerkers van Beter Thuis Wonen op het parkeerterrein van het stadspark aan de Bovenburen in Winschoten. Op deze manier is ondanks de corona maatregelen het toch mogelijk de traktaties uit te delen. Naast Bushoff, sluit ook Mireille Steen coördinator Beter Thuis wonen, raadslid Fred Greven, Wilma Hassinck-Bunt bestuurslid / Campagne Coördinator van de lokale afdeling aan. Wethouder Gert Engelkens kan helaas niet aanwezig zijn.

75 jaar geleden werd op 9 februari de Partij van de Arbeid opgericht, als opvolger van de SDAP. In de acht decennia die volgde hebben de sociaaldemocraten ook hun stempel gedrukt op Oldambt.

Nelleke Vedelaar, landelijke voorzitter van de PvdA: “We zijn pas net begonnen. Ons plan voor een eerlijker Nederland is onverminderd actueel. Ik ben heel trots op de actie van onze partijgenoten in Oldambt. Hassinck-Bunt vult aan: “De PvdA Oldambt staat klaar op naar 17 maart dan kunnen we echt een keuze maken voor een eerlijker Nederland”.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button