EconomieVideo

Winnaars kerstactie 2020 hebben prijs ontvangen (video)

- advertentie -

Oldambt – De Kerstactie van OldambtNu.nl was zeker voor de eerste keer een succes. Aanmeldingen voor het mooiste met lichtjes versierde huis van het Oldambt, kwamen ook echt uit de hele gemeente. In menig dorp schitterden de buitenverlichtingen volop.

- advertentie -

De prijswinnaars kregen bij de ondernemers Welkoop Winschoten, Sportcentrum Nico Jager, Jumbo Winschoten en Slagerij Hofman hun gewonnen prijs, op gepaste afstand, overhandigd. OldambtNu.nl was daar uiteraard bij aanwezig. 

Frank, familie Van Driel, Gery en Joanna veel plezier met jullie prijzen. Leonie kreeg haar troostprijs thuis afgeleverd, een afdruk van haar huis op acryl. Vanwege de vele positieve reacties, denken wij we voor 2021 een tweede editie gaan plannen.

Lees ook: Bekendmaking winnaar: mooist versierde Kersthuis in Oldambt!

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button