Politiek

Verkiezingen 2021: Zware en verantwoordelijke klus begonnen

- advertentie -

Oldambt – Vandaag volgenden wij de bewegingen rondom de verkiezingen in het Oldambt. Om 21:00 uur zijn alle landelijke stemlokalen gesloten.

- advertentie -

Vrijwilligers
Net als op alle andere plekken in het gehele land zijn er vrijwilligers in de gemeente Oldambt van de stemlokalen begonnen met tellen. Dit is een zware en verantwoordelijke klus. Zoals op de foto’s bij het Campus in Winschoten, Dependance gemeentehuis in Scheemda en OBS De Uilenburcht in Beerta.

Ook de laatste briefstemmen worden geopend en hierna geteld. “In totaal heeft 38% van de 70+ers via deze manier gestemd. Mooi alternatief voor deze groep!” aldus burgemeester Cora-Yfke Sikkema, ook zij helpt met tellen in het gemeentehuis.

Lees ook: Verkiezingen 2021: Stembureaus in beeld gebracht

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button