Politiek

VVD bedankt al haar kiezers

- advertentie -

Oldambt – De VVD is bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 als grootste partij van Oldambt uit de bus gekomen met maar liefst 16,95% van de stemmen. De VVD Oldambt wil de kiezers bedanken die de VVD het vertrouwen hebben gegeven om ons land uit de coronacrisis te leiden en een vliegende start te maken met het herstel.

- advertentie -

“Ook willen we onze vrijwilligers bedanken die een bijdrage hebben geleverd aan de campagne. Door weer en wind werden banners en borden geplaatst, zoomsessies georganiseerd met VVD-kandidaten en bewindspersonen en werden vele flyers huis aan huis door de brievenbus gegooid.” melden ze in hun persbericht.

Daarnaast feliciteert VVD Oldambt ook de andere winnaars in onze gemeente. Bestuurslid en campagneleider Mandy Meertens: “Door de coronamaatregelen was de campagne anders dan anders. Met onze inzet en via social media hebben we geprobeerd goed contact te houden met onze inwoners. Ik ben trots op alle vrijwilligers die de campagne tot een succes hebben gemaakt, en op onze leden die het gesprek zijn aangegaan met familie, kennissen en bekenden om de mensen in Oldambt te overtuigen VVD te stemmen”.

Op 16 maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen in onze gemeente. De VVD Oldambt zal er alles aan doen om het vertrouwen van onze Oldambtster kiezers vast te houden. Ben je geïnteresseerd om volksvertegenwoordiger namens de VVD Oldambt of vrijwilliger te worden in onze campagne?

Door lid te worden van de VVD zijn er vele mogelijkheden om als optimist en als doener te helpen in de partij. De avond van de uitslag werden meer dan 100 mensen in Nederland lid van de VVD en ook in Oldambt groeit ons ledental enorm.

Interesse in de mogelijkheden? Stuur een mail naar: meertenswinschoten@gmail.com

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button