Incidenten

Getuigen gezocht: Inbrekers slaan toe in woning

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen woensdagavond of begin van die nacht is er ingebroken in een woning aan de Nassaustraat in de omgeving van de Irisstraat in Winschoten.

- advertentie -

De inbrekers hebben onder andere een TV, computer en gereedschap gestolen. Heeft u iets verdachts gezien rond die tijd? Bel dan met ons op 0900-8844. Proces-verbaal: 2021168304.

Tips om inbraak te voorkomen
Woninginbraak kan een grote impact hebben op uw gevoel van veiligheid. Er zijn vreemden in uw huis geweest, ze hebben aan uw bezittingen gezeten en misschien waardevolle spullen meegenomen. Helaas komt woninginbraak regelmatig voor. De politie doet er veel aan om inbrekers op te pakken.

Waarom is het belangrijk om 112 te bellen bij (inbraak)verdachte situaties?
Bewoners weten zelf het beste als er iets niet pluis is in hun buurt. Een vreemd figuur die bij huizen naar binnen loert bijvoorbeeld. Of activiteiten bij een huis waarvan u weet dat de bewoners op vakantie zijn.

Wanneer u dan 112 belt, kan de politie wellicht heel snel een inbraak voorkomen of een inbreker op heterdaad aanhouden! Het bellen van 112 is bedoeld voor spoed. Dus niet alleen voor levensbedreigende situaties, maar zeker ook wanneer u getuige bent van een misdrijf of het voorbereiden van een inbraak of diefstal.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button