Incidenten

18-jarige Groninger opgepakt na geweldsincident met Pekelder(21)

- advertentie -

Winschoten – Bij het geweldincident afgelopen maandagavond rond 22.00 uur aan de Stationsweg in Winschoten is een 21-jarige man uit de gemeente Pekela lichtgewond geraakt. Een 18-jarige man uit Groningen is als verdachte aangehouden.

- advertentie -

De politie doet onderzoek naar wat er zich aan de Stationsweg heeft afgespeeld. De verdachte zit nog vast en zal worden gehoord.

Ruzie op het perron
De politie onderzoekt of het inderdaad om een steekpartij gaat, en noemt het voorlopig een geweldsincident. ‘Er is een ruzie geweest op het perron op het station. Daar waren allemaal mensen ter plaatse. Wat wij begrijpen, is dat er iemand te hulp wilde schieten. Toen is er door de verdachte geweld toegepast.’ aldus de woordvoerder van de politie.

Volgens omstanders begon de ruzie om een gestolen telefoon. De politie onderzoekt de aanleiding nog.

Lees ook: UPDATE: Man aangehouden na steekpartij in Winschoten

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button