Regionaal nieuws

Politie zoekt getuigen van mishandeling in Oude Pekela

- advertentie -

Oude Pekela – Op zondag 22 augustus 2021 heeft er omstreeks 19.30 uur een mishandeling plaats gevonden aan de Industrieweg-Oost in Oude Pekela.

- advertentie -

Bij deze mishandeling is het slachtoffer hard in zijn gezicht geslagen. De verdachte is na het incident weggerend. De politie heeft na het incident een onderzoek gestart naar de verdachte van de mishandeling.

Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u iets anders verdachts rond dit tijdstip gezien in de omgeving van de Industrieweg-Oost? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het telefoonnummer 0800-7000.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button