Politiek

Wisseling van de wacht bij de Partij voor het Noorden

- advertentie -

Oldambt – Vlak voor de verkiezingen is er bij de Partij voor het Noorden nog een wijziging in de raadsfractie. Kirsten Bos, die in november haar vertrek al aankondigde, is in de raadsvergadering van maandag avond opgevolgd door John Walters als raadslid.

- advertentie -

Kirsten Bos
Vanaf 2018 maakte Kirsten Bos deel uit van de raadsfractie van de Partij voor het Noorden in Oldambt. Door een nieuwe functie in haar werk ziet Kirsten geen mogelijkheden om het raadswerk en haar werk nog te combineren. Om die reden komt Kirsten dan ook niet op de kieslijst van de verkiezingen voor. De fractie heeft maandag met bloemen afscheid genomen van Kirsten en haar bedankt voor haar tomeloze inzet van de afgelopen 4 jaar.

Waarnemend fractievoorzitter Mark Kalse sprak; “Met veel kennis en kunde heeft Kirsten zich de afgelopen 4 jaar ingezet voor onze fractie, waarvan het laatste jaar ook als fractievoorzitter, na de toetreding van nu wethouder Nieboer tot het Oldambtster college. Met haar ruime ervaring en fulltime job binnen het “gemeente-land” verrijkte Kirsten onze fractie niet alleen met veel kennis van zaken, maar mochten we ook menigmaal ons voordeel doen; zij sprak en verstond ook letterlijk en figuurlijk de ambtelijke taal. En das heul wat aans as ons Grunnigs woar we sums aan un haalf woord al genog hebbm.”

Kirsten blijft wèl betrokken bij de Partij voor het Noorden.

John Walters
Als opvolger van Kirsten Bos komt John Walters uit Winschoten in de raad. Tot aan de verkiezingen zal John, die al enkele jaren actief is als commissielid/fractieondersteuner, naast Mark Kalse en Janet de Wal de fractie compleet maken. Wij wensen John veel succes.

Mark Kalse
Het fractievoorzitterschap zal tot aan de verkiezingen worden waargenomen door Mark Kalse. Mark zit al sinds 2014 in de raad van Oldambt voor de Partij voor het Noorden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button