Regionaal nieuws

Spoorwegmuseum geopend tijdens voorjaarsvakantie – kinderen gratis toegang

- advertentie -

Regionaal – Het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum heeft gedurende de voorjaarsvakantie extra openingstijden. Van maandag 21 tot en met vrijdag 25 februari is het museum geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze extra openingstijden hebben kinderen gratis toegang tot het spoorwegmuseum in Zuidbroek.

- advertentie -

Ook tijdens de voorjaarsvakantie is de treinsimulator weer in bedrijf. Ook is de vorig jaar geopende wisselexpositie ‘Kris-Kras door Friesland’, over de NFLS en de NTM nog te bekijken. Bovendien is de grote modelspoorbaan van de ModelRailGroep Veendam weer volop in bedrijf.

Gedurende de voorjaarsvakantie hebben kinderen (onder begeleiding van een betalende volwassene) gratis toegang tot het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum.

Het NNTTM is eigenaar van het geheel herstelde monumentale Waterstaatsstation 3e klasse uit 1865. In het station bevindt zich het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Het museum is iedere zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en daarnaast voor groepen op afspraak. In de voorjaarsvakantie bovendien iedere middag van 13.00 tot 17.00 uur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button