Politiek

Nieuwe partij BVNL met bus On Tour door Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Afgelopen dinsdag trapte Belang van Nederland (BVNL) haar campagnetour af in de gemeente Oldambt. Samen met lijsttrekker Hans Zijlstra trok het campagneteam door het centrum van Winschoten en ging daar in gesprek met de kiezers.

- advertentie -

“Er moet hier veel veranderen”, aldus Zijlstra. “Het gemeenschapsgeld lekt weg naar de verkeerde doeleinden en de gemeente is volstrekt niet transparant. Inwoners worden niet geïnformeerd en besluitvorming wordt dusdanig weggemoffeld dat het voor de meeste burgers gewoon niet te vinden is. Met BVNL in de gemeenteraad komt daar een eind aan.”

Het team ging het centrum van Winschoten door en sprak met vele inwoners. De sfeer over het zittende gemeentebestuur is gelaten. “Ze doen niks voor ons”, klonk het veelvuldig. “Komen jullie wel echt op voor ons belang?” En dat is precies waar Zijlstra zich voor gaat inzetten in de gemeenteraad. “Nog niet zoveel mensen kennen ons hier. Maar een zetel moet mogelijk zijn. Misschien zelfs twee!”

De komende twee weken rijdt BVNL het hele land door, en bezoekt de verschillende deelnemende gemeenten. Donderdag 3 maart staat de BVNL bus op de Grote Markt in Groningen.

Nieuwe partij
BVNL is een nieuwe partij die als doel heeft op te komen voor het belang van Nederland en zijn inwoners. BVNL is een Nederlandse politieke partij, opgericht in augustus 2021 door Wybren van Haga. BVNL is momenteel actief in de Tweede Kamer onder de fractienaam Groep Van Haga.

Lees ook: BVNL Oldambt op lijst 12 bij de gemeenteraadsverkiezingen

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button