Politiek

ChristenUnie Oldambt bezoekt CHOG in Scheemda met Stieneke van der Graaf

- advertentie -

Scheemda – Zaterdag was de ChristenUnie Oldambt op bezoek bij Christelijke Hulpverlening Oost-Groningen (CHOG) in Scheemda. Kandidaat-raadsleden, bestuur en Tweede Kamerlid Stieneke van der Graaf gingen in gesprek met bezoekers en begeleiders van deze Oost-Groninger hulpverleningsorganisatie.

- advertentie -

Campagneleider Karl Sluiter: “We wilden heel graag zien hoe de hulpverlening in onze gemeente concreet vorm krijgt. Wij zetten ons in voor zorg dicht bij huis en een samenleving waarin iedereen meedoet. Dat zie je bij organisaties als CHOG echt terug”.

Na een kop koffie met heerlijke taart kreeg de ChristenUnie een uitgebreide rondleiding. Van vogelhuisjes tot prachtige opgeknapte kasten – bij CHOG wordt aan van alles gewerkt.

De ChristenUnie in Oldambt bedankt bezoekers en begeleiders van CHOG voor de openheid en het open huis. Karl Sluiter: “We komen graag nog eens terug!”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button