Regionaal nieuws

Intertras B.V. schenkt matrassen aan Oekraïne

- advertentie -

Veendam – De Veendammer onderneming Intertras B.V. heeft besloten namens hun bedrijf matrassen te doneren aan de vluchtelingen van Oekraïne. Eigenaren Henk Hoiting en Johan Esman geven aan dat zij, net als de rest van de wereld, de situatie in Oekraïne op dit moment echt vreselijk vinden.

- advertentie -

“Als wij op deze manier het leed ook maar enigszins kunnen verzachten, doen wij dat graag”, aldus Johan Esman. Daarom hebben zij het besluit genomen om honderddertig matrassen te produceren en te laten transporteren naar de Pools-Oekraïnse grens. Dit laatste loopt allemaal via Mark van Esveld van “41 Club” uit Winschoten

Afgelopen weekend was het dan zover. Met een groep vrijwilligers is er “schuim gesneden” en is er “gehoest” (kern van een hoes voorzien) en is de boel verpakt. De 130 matrassen zijn inmiddels, samen met andere ingebrachte spullen, naar Piaseczne.

Met dank aan Avek Foam Surhuisterveen, Compass transport Hardenberg en Coop Wildervank.
En de vrijwilligers: Jeroen Koers, Dennis Slijm, Rien Dreijer, Rémon Kuiper, Henk Hoiting, Anneke Hoiting, Stephanie Hoiting, Daniëlle Hoiting, Suus Dreijer-Esman, Trijnie Esman en Johan Esman

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button