Politiek

Penningmeester Gemeentebelangen Oldambt legt per direct functie neer

- advertentie -

Oldambt – Penningmeester Fabian Buiter van Gemeentebelangen Oldambt legt per direct zijn functie neer. Dat meldt hij dinsdag op Twitter. Ook heeft hij zijn lidmaatschap van de partij opgezegd. “Ik kan en wil het besluit om de Hardenberg in Finsterwolde te sluiten niet verdedigen.” schrijft hij.

- advertentie -

De gemeente Oldambt wil het zwembad en de sporthal sluiten, om op die manier jaarlijks vijfhonderd duizend euro te besparen.

Woensdagavond neemt de gemeenteraad een besluit over die sluiting. De coalitiepartijen zullen tijdens die raad akkoord gaan met de sluiting, al vragen zij wel om uitstel.

De weerstand tegen dat plan is groot. Enkele weken geleden kwamen honderden tegenstanders nog naar de raadszaal in Winschoten om hun ongenoegen te uiten. Zij willen dat het sportcomplex in Finsterwolde hoe dan ook behouden blijft.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button