Politiek

Succesvolle schrijfavond “Write for Rights”

- advertentie -

Winschoten – Op 8 december werd er in het City Hotel in Winschoten een succesvolle schrijfavondgeorganiseerd door Amnesty International. Er zijn tijdens deze avond meer dan 100 brieven geschreven. Veel Kerken in Oost Groningen deden ook mee aan deze actie. Daar werden zo’n 350 brieven worden geschreven.

- advertentie -

Tijdens “Write for Rights” komt Amnesty International ieder jaar rond 10 december in actie voor mensen die onterecht vastzitten of worden bedreigd vanwege hun mening of om wie ze zijn.

We sturen honderdduizenden brieven naar koningen, ministers en presidenten en vragen hun een einde te maken aan onrecht. Vorig jaar zijn er wereldwijd 4,5 miljoen brieven geschreven. Ieder jaar levert dat succes op. Activisten komen vrij, discriminatie stopt, daders worden berecht.

Meer informatie over write for rights vindt u op deze website. Informatie over de werkgroep Amnesty International Oldambt vindt u hier.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button