Het Tafelhuis

Energiecompensatie niet nodig? Steun dan Het Tafelhuis

- advertentie -

Winschoten – Het Tafelhuis begint te leven! In december slaan de Ronde Tafel 41 Winschoten en OldambtNu.nl de handen ineen! Samen zetten wij ons als Het Tafelhuis belangeloos in voor het goede doel, De Voedselbank Oldambt & Pekela!

- advertentie -

Energiecompensatie
Alle huishoudens krijgen 190 euro korting op hun energierekening voor de maanden november en december. Een fijn extraatje in tijden van torenhoge energierekeningen en inflatie, maar niet iedereen heeft het geld nodig of wil het zelfs hebben.

Goededoelenorganisaties krijgen het bedrag nu al gedoneerd, ook bij Het Tafelhuis zijn al enkele donaties gedaan. “Ik schenk het liever aan een fonds voor mensen die het echt nodig hebben.” is dan één van de argumenten die mensen hebben.

Niet weigeren
Op de website van de Rijksoverheid staat dat u deze bijdrage niet kunt weigeren. Ook als u het niet nodig heeft. Uw energieleverancier is verplicht om de korting aan u door te geven. U mag natuurlijk wel besluiten om het geld niet zelf te houden en er iets mee te doen wat u goed vindt.

Wilt u geld doneren aan Het Tafelhuis? Bekijk dan de opties op www.tafelhuis2022.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button