Het TafelhuisVideo

Kamerkoor Bel Canto steunt Het Tafelhuis met verkoop CD (video)

- advertentie -

Winschoten – In december slaan de Ronde Tafel 41 Winschoten en OldambtNu.nl de handen ineen! Samen zetten wij ons als Het Tafelhuis belangeloos in voor het goede doel, De Voedselbank Oldambt & Pekela!

- advertentie -

Het Kamerkoor Bel Canto steunt de actie. met de verkoop van haar CD met daarop het Weihnachts-oratorium van Heinrich Fidelis Müller. Deze was te kopen tijdens een concert afgelopen zondagavond. Na afloop van het concert konden bezoekers de CD kopen voor € 10,- waarvan € 5,- ten goede komt aan de actie. Je kunt de cd ook bestellen door een mailtje te sturen aan belcantokamerkoor@gmail.com.

Live uizending
Het Tafelhuis is hét Oost-Groninger radio-event van het jaar. Het Tafelhuis vindt dit jaar plaats van donderdag 15 tot en met zondag 18 december in het theatercafé van Cultuurhuis De Klinker in Winschoten. Serviceclub Ronde Tafel 41 organiseert deze lustrumeditie samen met OldambtNu.nl om geld in te zamelen voor de Voedselbank Oldambt en Pekela.

Het Tafelhuis is een lang weekend waarbij DJ’s uit de regio 72 uur achtereen in een glazen studio verblijven en daar 24 uur per dag radio maken. Dit is te volgens bij OldambtNu.nl. Bekijk ook de actiepagina.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button