Het Tafelhuis

Voorbereidingen live uitzending van Het Tafelhuis in volle gang

- advertentie -

Winschoten – Er zijn bijna 2 kilometer aan kabels nodig om de uitzending van Het Tafelhuis van start te kunnen laten gaan. Dit alles vindt donderdag plaats in Cultuurhuis De Klinker, waar leden van de Ronde Tafel 41 en medewerkers van OldambtNu.nl aan het werk zullen zijn.

- advertentie -

Dit om deze live uitzending voor het goede doel, een financiële injectie voor de Voedselbank van Oldambt en Pekela, mogelijk te maken. Serviceclub Ronde Tafel 41 is de initiatiefnemer van ‘Het Tafelhuis’. De uitzending is live te volgen onder andere via deze actiepagina.

Opening
Donderdagmiddag om 17:00 komen burgemeester Cora-Yfke Sikkema en wethouder Erich Wünker deze manifestatie openen en is ook de livestream geopend. Op allerlei manier kan geld gedoneerd worden; via de website, telefonisch en natuurlijk ook contant in de brievenbus in het ‘glazen huis’.

Er zullen deze drie dagen allerlei artiesten optreden, maar voor degene die geld heeft gestort, die kan ook een verzoekplaat aanvragen.

De redactie van OldambtNu.nl zal u vanaf morgen steeds op de hoogte houden van alle nieuwe ontwikkelingen en de stand van donaties publiceren.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button