Het Tafelhuis

Fotoserie: “Voedselbank verdient deze inkomsten uit deze uitzending van Het Tafelhuis”

- advertentie -

Winschoten- Vanuit een vol theatercafé is Het Tafelhuis donderdagmiddag om 17:00 uur geopend. Patrick van Campenhout heeft burgemeester Cora-Yfke Sikkema en wethouder Erich Wünker uitgenodigd om iets te vertellen naar aanleiding van deze vijfde editie. Het was voor mevrouw Sikkema de eerste keer dat ze live dit kon meemaken. “Ik vind het bijzonder dat de Voedselbank is gekozen als goed doel voor deze marathon uitzending.”

- advertentie -

“De voedselbank telt op dit moment 328 huishoudens die wekelijks een pakket krijgen. Allemaal mensen die moeite hebben om rond te komen. Ook de Voedselbank heeft steeds meer moeite om de pakketten te vullen en daarom hopen wij dat middels deze actie er wat meer ruimte kom”, aldus de burgemeester.

De vorige editie is € 26.000,00 opgehaald en daar moeten wij dit jaar wel over heen komen, zegt de burgemeester nog even. De gemeente heeft een cheque van € 1200,00 gedoneerd. De voorzitter van de Ronde Tafel 41 Armando Mamutovski, heeft deze cheque in ontvangst genomen en is toegevoegd aan de bestaande donaties.

Foto’s: Foto Nijkamp

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button