Het Tafelhuis

Deel opbrengst bioscoopfilms in Klinker naar Tafelhuis

- advertentie -

Winschoten – Tijdens de actie voor de Voedselbank van Het Tafelhuis gaat een deel van opbrengst van de verschillende bioscoopfilms die op het programma staan in de Klinker naar Het Tafelhuis

- advertentie -

Op vrijdagavond is de spannende kerstthriller Violent Night om 20.00 te zien in de Klinker. Ook zaterdagavond om 20.00 staat deze film in de Klinker op het programma. Maar er is nog meer te beleven qua films, de komende dagen. Zaterdag 17 december draait de kinderfilm de Gelaarsde Kat 2 om 13.30 in de grote zaal en op zondagmiddag kan je met het hele gezin genieten van de vrolijke familiefilm Wil de Krokodil.

Door tickets te kopen voor deze films lever je dus ook een bijdrage aan Het Tafelhuis en steun je de Voedselbank Oldambt en Pekela. Kaarten voor de films zijn verkrijgbaar via www.indeklinker.nl. Natuurlijk kan je ook langs komen bij Het Tafelhuis in Cultuurhuis De Klinker. Of app of SMS naar 06 50 01 08 18 met een leuk bericht, of bel 0597 72 68 67! Ook is het mogelijk om een plaatje aan te vragen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button