Het Tafelhuis

Fotoserie: Terugblik in mooie foto’s van Het Tafelhuis 2022

- advertentie -

Winschoten – Wat een sfeer en gezelligheid in Het Tafelhuis 2022! Op moment van schrijven zit het theatercafé van Cultuurhuis de Klinker vol, bedrijven die gezellig borrelen aan een tafel en genieten van diverse optredens. Bikkels van Dj’s die gewoon 72 uur non-stop muziek draaien voor het goede doel; de voedselbank Oldambt en Pekela.

- advertentie -

Steeds meer mensen die aan moeten kloppen bij de voedselbank, wat fijn dat er dan zoveel mensen zijn die hun steentje bijdragen middels een donatie. Flessenacties van scholen, mensen die geld in de “brievenbus” komen doneren of een plaatje komen aanvragen.

Wat een saamhorigheid voor het goede doel. Om een beetje van de sfeer te delen hierbij de foto’s van de eerste dagen. Het Tafelhuis 2022 heet je welkom om aan te schuiven, een plaatje aan te vragen of een dansje te wagen!

Wil je de livestream volgen? Dat kan via deze pagina:

Zaterdag:

 

- advertentie -

Vrijdag:

- advertentie - 

Donderdag:

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button