Gemeente

Resultaten peiling energiekosten bekend

- advertentie -

Oldambt – Tot en met 14 april konden maatschappelijke instellingen, cultuurinstellingen, sportorganisaties en mkb een enquête invullen over de gevolgen van de gestegen energiekosten. De enquête is 194 keer ingevuld. Alle respondenten hartelijk dank voor het invullen! Een samenvatting van de uitkomsten is te vinden in bijgevoegde Infographic.

- advertentie -

Vervolg
Wij nemen contact op met de respondenten die in de enquête hebben aangegeven daar prijs op te stellen en hun contactgegevens hebben achter gelaten. Een aantal van hen hebben wij inmiddels al gesproken. Op basis van de uitkomsten van de enquête en de persoonlijke gesprekken gaan we na aan welke ondersteuning de meeste behoefte is en op welke wijze de gemeente daarin kan voorzien. Waar nodig en urgent proberen we directe ondersteuning te regelen.

Enquête gemist?
Heeft u de enquête gemist en wilt u alsnog reageren? Stuur dan een mail naar energie@gemeente-oldambt.nl of neem contact op met de gemeente via het algemene telefoonnummer 0597-482000. Een bericht via whatsapp 06 81 02 01 96 kan ook.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button