Algemeen

Eigenaar Barbershop start een crowdfunding na explosie

- advertentie -

Winschoten – Onlangs is Barbershop ‘Five Stars’ aan de Langestraat in Winschoten getroffen door een explosie. Een paar dagen ervoor werd er een Gameshop getroffen. De crowdfunding die voor de eigenaresse werd opgestart heeft al zeker 2.000 euro opgeleverd.

- advertentie -

De eigenaar van de Barbershop wil, net als de Gameshop, ook weer graag klanten verwelkomen, alleen keert de verzekering naar eigen zeggen niet alles uit. Daarom is hij een crowdfunding gestart.

Hij schrijft: “Helaas ben ik slachtoffer geworden van een explosie aan mijn zaak in de Langestraat te Winschoten. Dagelijks stond ik met passie mijn klanten te voorzien van een frisse coupe, en momenteel kan dat helaas niet meer.”

“Ik krijg heel veer lieve belletjes en berichtjes van klanten, vrienden, maar ook van onbekenden die mijn barbershop in het nieuws zijn tegen gekomen. En ze vragen mij: ‘waarom ben jij nog geen doneer actie gestart want wij willen jou helpen.’ Daarom ben ik een actie begonnen.” laat hij weten.

“Ik hoop jullie allemaal zo snel mogelijk weer te mogen ontvangen in mijn zaak. Ik zet alles op alles om mijn zaak te redden!”

Lees ook:
Doneeractie gestart voor eigenaresse Gameshop Winschoten
Bewoners centrum Winschoten opnieuw opgeschrikt door explosie

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button